24 Ağustos 2012 Cuma

Dekan'dan Çanakkalelilere eleştiri

Onsekiz Mart Üniversitesi İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamit Palabıyık, Çanakkalelileri eleştirdiği yazısı tartışmalara yol açtı.Çanakkale'nin emekli kenti olduğunu belirten Palabıyık, "Çalışmak istemiyorlar. Karşımızda örgütlü ve bilinçli bir gelişimi engelleme kampanyası var” dedi.

ntvmsnbc
Güncelleme: 07:57 TSİ 24 Ağustos. 2012 Cuma
İSTANBUL - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamit Palabıyık’ın yerel bir gazetedeki köşesinde "Çanakkale’de Değişin Direncinin Nedenleri" başlıklı yazısında Çanakkale'de yaşananları eleştirdi.
Palabıyık, Çanakkale’nin bir emekli kenti olduğunu ve kimsenin çalışmak istemediğini söylerken rölantide çalışmayı hayat şekli olarak seçmiş kişilerin de değişime engel olduğu tespitinde bulundu.
Çanakkale’de örgütlü ve bilinçli bir gelişimi engelleme kampanyası olduğunu savunan Prof. Dr. Palabıyık, “Ancak Çanakkale’deki direnç diğer yerlerde gördüğümüz ‘değişime cesaret edememe’nin çok ötesinde. Karşımızda örgütlü ve bilinçli bir gelişimi engelleme kampanyası var” diye yazdı.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder